Премиерът Бойко Борисов, заедно със здравния министър проф. Костадин Ангелов, инспектира

...
Премиерът Бойко Борисов, заедно със здравния министър проф. Костадин Ангелов, инспектира
Коментари Харесай

Борисов: Ваксинирането ще стане като санирането |

Премиерът Бойко Борисов, дружно със здравния министър проф. Костадин Ангелов, инспектира център за систематизиране на пациенти с COVID-19.

Ваксините ще са като санирането. Като видяха хората какъв брой е хубаво санирането, сега кметовете единствено за това питат - по кое време ще продължи санирането. Същото и с имунизацията, съобщи министър председателят. 

Все повече информация идва, ще дойдат разнообразни ваксини, с цел да може персоналните лекари да преценяват коя е най-подходяща за пациентите им, добави той.

Мерките бяха доста навременни, оптимално щадящи хората, по никакъв метод не ги затрудниха. Натискът върху интензивните отделения спадна и голямата наслада е, че оздравелите са повече от инфектираните, безапелационен е Борисов. 

Ваксинирайте и Мангъров обществено, прикани министър председателят.

Министър Ангелов съобщи, че следва създаване на параклис с изключение на, за пациентите на лечебните заведения и за жителите на квартала.

Параклисът незабавно да се направи, отсече Борисов. 

Църквата също поддържа имунизираното. Владиците схващат, че спасението на България минава през имунизирането, добави той.

Според министър Ангелов, 699 са имунизирани през вчерашния ден, най-вече в Пловдив, София и Бургас. Няма данни към сегашния миг при някой от имунизираните да са се показали странични реакции, съобщи министърът. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР